keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Käsitöitä

Sotkuhousut takaa, missä kaikki persoonalliset kohdat
Olen aina ollut käsityöihmisiä, mutta on tuntunut hölmöltä neuloa sukkia ja lapasia varastoon niin neulominen on jäänyt vähemmälle. Lähiaikoina olen kuitenkin innostunut, kun ystävälle on saapumassa vauvalähetys alustavasti 30.8. (Pieni olohuoneemme onkin tästä syystä muuttunut hengenvaaralliseksi sukkapuikkoloukoksi!) Kaikennäköisiä visioita on uudelle vaaville, joita en tässä voikaan paljastaa (tämä mamahan ei niitä vielä saa nähdä, vaikka onkin jo kuullut paljon) ja valmiitakin tumppuja ja sukkia on. Tänään sain ensimmäiset potkuhousut valmiiksi, jotka ristinkin "Sotkuhousuiksi" vielä vähän hakusessa olevan neuletaidon vuoksi. Toiset housut ovatkin jo kovaa vauhtia tulossa ja onnistuneen oloinen työn jälki johtunee siitä, että tein tällä kertaa ohjeen mukaan (Tiuhtis-pöksyjen suosittu ohje: http://www.kestovaippainfo.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=93929).



Innostuinkin neulomisesta niin, että tänään piti käydä kaupoissa etsimässä uusia, kivoja lankoja ja kaikennäköisiä tilpehöörejä uusiin käsitöihin. Oulunkylän kauppakeskusesta löytyikin ystävän esittelemänä huiman kokoinen lankakauppa, josta pääni meni ihan pyörälle ja päädyinkin ostamaan vain yksiin potkiksiin langat ja menemään myöhemmin järkytyksestä selvittyäni uudelleen katselemaan. Samalla reissulla suunta vielä Itikseen nappikauppaan hakemaan nappeja ja nauhoja, taas joutui vähän jarruttelemaan jos aion syödä vielä ensi viikollakin. Itiksessä pyöriessä tarttui vielä Faunattaresta pienelle hauvaprinsessallekin jotain hauskaa, jonka ostamista olen jo harkinnut vähän pidempään. Sattuipa hyvä tuuri, että juuri meidän prinsessa ei välitä, vaikka mamma pukee vähän väliä mitä ihmeellisimpiä vaatteita ja muuta rekvisiittaa. Puku on tosin juuri sen verran istuva, ettei huppu ihan yletä päähän, joten näyttää siltä kuin jättisammakko yrittäisi syödä koiran...
Hirviösammakon uhri














PS. Huomasinpa kirjoitettuani, että tämä kuvien siirtely tekstin keskellä ei ole mitään helppoa hommaa. Hermot meni mutta onpahan ainakin siellä päin, mihin ne halusin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti