tiistai 8. toukokuuta 2012

Harhaluuloja

Tänään oli taas kummallisia fiiliksiä. Koko päivä meni iloisesti hymyillen, kunnes Ukko kertoi käyneensä katsomassa tuttavan "pikku vauvelia"(poika 3kk). Itku tuli, ja moneen kertaan. On ne kivoja kun ei ole omia..? Mutta asiaan: Höpöksi olen tullut, tänään taas koko päivän ihmetelly oloja ja nipistelyjä. Todellisuudessahan mua vaan pierettää niin -keleesti.

Elän noin puolitoista viikkoa kuukaudesta harhaluuloisena, mielikuvitusmaailmassa. Se tekee vuodessa 18 viikkoa tai 4 ja puoli kuukautta. Vähän ovulaation jälkeen alkavat oireet ja maailma särkyy kuukautisten alkamiseen. Ovishan meni jo päälle viikko sitten, ja tässä on harhoja ollut jo muutaman päivän.

Keskenmenon jälkeen olen jokaisessa kierrossa ollut raskaana: kylläpäs pissattaa ja oksettaa (pahoinvointi on nykyään jokapäiväistä...), rinnat ovat vähän arat, vatsassa nipistelee ja muljuu (...pierukaasut!), väsyttää, ärsyttää, ja kuukautiset on kohta ainakin 2 tuntia myöhässä! Tässä kierrossa ei tosin vielä ole, mutta kyllä niillä on ollut tapana aina pelästyttää päivällä tai parilla. Viikon päästä taas jännätään. Jännätään niin että ne viimeistään stressin takia myöhästyy.

"Jos odotan päivän ennen kuin teen testin. Ehkä parempi odottaa viikko." ja seuraavaksi nähdäänkin apteekin kassalla raskaustesti kädessä. Tai kasa niitä. Se ensimmäinen voi olla väärä negatiivinen. Tai neljä ensimmäistä. Nythän testejä voisi hakea jo valmiiksi tänne kotiin jos niitä ei tarvitsisi aina piilottaa.

2 kommenttia:

  1. ...kun sitä vähiten odottaa...

    VastaaPoista
  2. Niinhän se viimeksi meni, ei käynyt mielessäkään ennen kuin menkat myöhästyi kunnolla... Kohtahan siitä on tasan vuosi ja taas on mm-kisat. Jospa tällä kertaa jätän mahdollisen juhlimisen kokonaan, ihan vain kaiken varalta...

    VastaaPoista